Έκπληξη από το Netflix: Δείτε Δωρεάν την Νέα Του Οσκαρική Animated Ταινία

Έκπληξη από το Netflix: Δείτε Δωρεάν την Νέα Του Οσκαρική Animated Ταινία

Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να προωθήσεις μια ταινία που υποψήφια για Όσκαρ από το να την προσφέρεις δωρεάν; Φυσικά και όχι, και το Netflix το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Γι’ αυτό αποφάσισε να διαθέσει το “Nimona”, τη νέα του animated ταινία, δωρεάν σε όλο τον κόσμο.

Αφού δημοσίευσε ξαφνικά την ταινία “Nimona” στο YouTube, χωρίς κανέναν γεωγραφικό περιορισμό, το κοινό έχει τώρα την ευκαιρία να την παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Το “Nimona” είναι υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων Μεγάλου Μήκους και βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του ND Stephenson που κυκλοφόρησε το 2015, σε παραγωγή της Annapurna Pictures.

“Nimona” θα ανταγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με ταινίες όπως το “Spider-Man: Across The Spider-Verse” της Sony Animation, “The Boy and the Heron” του Studio Ghibli, “Elemental” της Pixar και “Robot Dreams” της NEON.

Η ιστορία της “Nimona” ακολουθεί την ομώνυμη έφηβη ηρωΐδα που μπορεί να μεταμορφώνεται σε ο,τιδήποτε επιθυμεί και αποφασίζει να βοηθήσει έναν ιππότη να αθωώσει τον εαυτό του από ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ.

Στο αγγλικό voice cast συμμετέχουν οι Chloe Grace Moretz, Riz Ahmed, Eugene Lee Yang, Frances Conroy, Lorraine Toussaint, RuPaul Charles, Indya Moore, Beck Bennet, Julio Torres και Sarah Sherman.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το “Nimona” και μέσω του παρακάτω player:

6vCMmtJ

Στην ελληνική μεταγλώττιση, οι ηθοποιοί που συμμετείχαν είναι η Βασιλική Σούτη, ο Θάνος Λέκκας, ο Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, η Σοφία Τσάκα, ο Βασίλης Παπαστάθης, ο Κωνσταντίνος Ρεπάνης, ο Στέλιος Ψαρουδάκης, η Ζωή Κατσάτου, η Λένα Μαραβέα, ο Τηλέμαχος Κρεβάικας, η Πέγκυ Μανωλά και ο Ηλίας Ρέλλας.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η 96η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ θα λάβει μέρος την Κυριακή 10 Μαρτίου (ξημερώματα Δευτέρας στις 02:00 ώρα Ελλάδος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ