Ευχάριστα νέα για την υγεία του Ian McKellen μετά το ατύχημα

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Ian McKellen μετά το ατύχημα

Καλημέρα! Σήμερα το πρωί είχαμε καλά νέα να μοιραστούμε για τον αγαπημένο μας Ian McKellen, γνωστό από τα The Lord of the Rings και X-Men. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης.

Μετά από μερικές ώρες και μερικές δηλώσεις, ανακοινώθηκε πως ο Ian McKellen είναι εντάξει. Οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. Αναφέρθηκε επίσης πως η ανάρρωσή του θα είναι γρήγορη και πλήρης.

Το Deadline αναφέρει πως ο Ian McKellen εξέφρασε τις ευγνωμοσύνες του προς το ιατρικό προσωπικό που τον βοήθησε μετά την πτώση του από τη σκηνή.

Όσο για τις δηλώσεις του, είπε:

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την ανάρρωσή μου και ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά τους και την υποστήριξή τους. Η περίθαλψη που έλαβα από το νοσοκομείο ήταν υπέροχη και τους χρωστώ πολλά.

Ανάμεσα στα τραύματα που υπέστη βρίσκονται κάποια κατάγματα στον καρπό του. Καθώς συμμετείχε σε μια σκηνή μάχης κατά τη διάρκεια της παράστασης, το ατύχημα συνέβη γρήγορα, εντυπωσιάζοντας αρχικά το κοινό.

Για πληροφορία, η παράσταση που παίζει ο McKellen ονομάζεται Player Kings και είναι μια παραγωγή του έργου του Σαίξπηρ, Ερρίκου IV. Ο Ian ενσαρκώνει τον χαρακτήρα John Falstaff και η σκηνή που έλαβε χώρα την στιγμή του ατυχήματος ήταν μια μεγάλη μάχη μεταξύ πολλών ηθοποιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ