Δείτε το πρώτο τρέιλερ του Megalopolis από τον σκηνοθέτη των Godfather που ετοιμάζει εδώ και 10 χρόνια!

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του Megalopolis από τον σκηνοθέτη των Godfather που ετοιμάζει εδώ και 10 χρόνια!

Ο θρυλικός σκηνοθέτης Francis Ford Coppola κυκλοφόρησε επιτέλους το πολυαναμενόμενο teaser τρέιλερ για το Megalopolis. Το τρέιλερ αυτό μας δίνει μια πρώτη γεύση από το φιλόδοξο δράμα επιστημονικής φαντασίας που ο Coppola ετοιμάζει εδώ και δεκαετίες.

Με πρωταγωνιστές τους Adam Driver, Nathalie Emmanuel και Giancarlo Esposito, το Megalopolis εστιάζει στον Cesar, έναν αρχιτέκτονα που μπορεί να σταματά τον χρόνο και ονειρεύεται να ξαναχτίσει τη Νέα Υόρκη ως ουτοπία μετά από καταστροφή. Η αφήγηση εξερευνά τη σύγκρουση μεταξύ του όνειρου του Cesar και των σχεδίων του δημάρχου Frank Cicero, που υποδύεται ο Esposito.

Το teaser δείχνει τον Driver να επιδεικνύει τη δύναμή του να σταματάει τον χρόνο από την κορυφή ενός κτιρίου, με την Emmanuel ως Julia, την κόρη του δημάρχου, να αντιμετωπίζει διλήμματα.

Το Megalopolis χρηματοδοτήθηκε από τον ίδιο τον Coppola με $120 εκατομμύρια και αποτελεί μια μακροχρόνια φιλοδοξία του σκηνοθέτη. Θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες με ένα καστ αστέρων που περιλαμβάνει τους Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jason Schwartzman και Dustin Hoffman.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ