Ατλάντα: Η Νέα Υπερπαραγωγή του Netflix με την Jennifer Lopez (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατλάντα: Η Νέα Υπερπαραγωγή του Netflix με την Jennifer Lopez (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επερχόμενη υπερπαραγωγή του με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez. Η ταινία ονομάζεται “Ατλάντα” και εστιάζεται σε μια αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία έναντι της τεχνητής νοημοσύνης.

Η Lopez συνεχίζει τη συνεργασία της με τον κολοσσό του streaming και μετά το “The Mother” επιδιώκουν να παρουσιάσουν μια διαφορετική ταινία με ένα πιο μοναδικό στυλ σε σχέση με το προηγούμενο τους έργο, καθώς πρόκειται για επιστημονική φαντασία.

Παρακάτω υπάρχει μια περίληψη της ταινίας:

Η Άτλας Σέπερντ (Jennifer Lopez), μια ευφυής αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία έναντι της τεχνητής νοημοσύνης, συμμετέχει σε μια αποστολή εξουδετέρωσης ενός απείθαρχου ρομπότ με το οποίο έχει μυστηριωδή σύνδεση από το παρελθόν. Όταν όμως τα πράγματα διεστραμμένουν, η μοναδική της ελπίδα για την σωτηρία της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.

Εκτός από την Lopez, σε αυτήν την ταινία θα δούμε επίσης τους Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla και Mark Strong. Το σενάριο υπογράφουν Leo Sardarian και Aron Eli Coleite.

Ο Peyton δήλωσε σε συνέντευξή του: “Να έχω την ευκαιρία να σκηνοθετήσω την Jennifer Lopez σε αυτήν την ταινία είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, καθώς γνωρίζω ότι θα φέρει την αξιοθαύμαστη δύναμη, το βάθος και την αυθεντικότητα που έχουμε θαυμάσει στη δουλειά της”.

Το “Ατλάντα” θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 24 Μαΐου. Ανακαλύψτε το επίσημο trailer της ταινίας μέσω του παρακάτω player.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ