Αρνητικά ρεκόρ για το Madame Web

Αρνητικά ρεκόρ για το Madame Web

Τα νέα γύρω από το Madame Web, τη νέα live-action ταινία του Σπάιντερ-Σύμπαντος της Sony Pictures είναι λυπηρά, καθώς η ταινία έσπασε δύο αρνητικά ρεκόρ και μάλιστα συνεχόμενα.

Το πρώτο αφορά τις εισπράξεις από το box office. Παρόλο που το Madame Web συγκέντρωσε πάνω από $51.5 εκατομμύρια παγκοσμίως, οι εισπράξεις του στις ΗΠΑ ήταν ιδιαίτερα χαμηλές, με μόλις $25.8 εκατομμύρια σε έξι ημέρες, και $17.6 εκατομμύρια μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Αυτό σημαίνει πως η ταινία είναι επίσημα η χειρότερη πρεμιέρα στην ιστορία του Sony’s Spider-Man Universe (SSU), ξεπερνώντας ακόμα και την προηγούμενη χειρότερη εμφάνιση της ταινίας “Morbius”, η οποία είχε εισπράξεις $39 εκατ. το πρώτο τριήμερο. 

Το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ αφορά το γεγονός ότι η ταινία δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του εβδομαδιαίου box office των ΗΠΑ. Έτσι, το Madame Web είναι η πρώτη ταινία βασισμένη σε χαρακτήρες της Marvel που δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του box office από το “The Fantastic Four” του 2015. Αυτή τη φορά, την κορυφή κατέκτησε η ταινία Bob Marley: One Love με εισπράξεις $27.7 εκατ.

QJqklOA

Στην ταινία πρωταγωνιστούν: Dakota Johnson (50 Shades trilogy), Sydney Sweeney (από τη σειρά Euphoria) ως Julia Carpenter, Isabela Merced ως Anya Corazon (Spider-Girl στα κόμικς), και Celeste O’Connor που επίσης θα υποδυθεί μια variant της Spider-Woman. Ο μεγάλος κακός της ταινίας υποδύεται ο Tahar Rahim (The Serpent) ως Ezekiel Sims, Adam Scott (Ben Parker) και Emma Roberts (MJ Parker). 

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η S.J. Clarkson (The Defenders) και το σενάριο υπογράφουν οι Matt Sazama, Burk Sharpless και Claire Parker

Την κριτική μας για την ταινία, που επιμελήθηκε η Φωτεινή Λεβογιάννη, μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ