Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με την ΕΟΚ για το πρόγραμμα δημιουργίας κλειστών με μπαλόνια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με την ΕΟΚ για το πρόγραμμα δημιουργίας κλειστών με μπαλόνια

Στο SPORT24, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε θέματα της αθλητικής ζωής της χώρας, με έμφαση στο μπάσκετ που αποτελεί σημαντικό μέρος της δράσης του και της γνώσης του.


Ο Πρωθυπουργός αποκάλυψε τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, σχετικά με την υλοποίηση του σχεδίου για τη δημιουργία πολλών κλειστών γυμναστηρίων με τη χρήση “μπαλονιών”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε τις προσπάθειες που γίνονται στις αθλητικές υποδομές, με επενδύσεις που έχουν γίνει στον τομέα τα τελευταία χρόνια, τόνισε την ανάγκη δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων και ανέφερε το πρόγραμμα με τα μπαλόνια ως μια προοπτική.

Αναφερόμενος στο θέμα της ασφάλειας στους αθλητικούς χώρους, έκανε λόγο για την πρόοδο που έχει σημειωθεί στο μπάσκετ και εξέφρασε την επιθυμία να επεκταθεί αυτή η πρακτική και σε άλλα αθλήματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε επίσης τη δική του εμπειρία με το μπάσκετ και την υποστήριξή του προς τους αθλητές, αναφέροντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εκφράζοντας την προσδοκία για ενίσχυση της Εθνικής ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ