Κυριάκος Μητσοτάκης: Συζητάμε με την ΕΟΚ για το πρόγραμμα δημιουργίας κλειστών γυμναστηρίων με μπαλόνια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συζητάμε με την ΕΟΚ για το πρόγραμμα δημιουργίας κλειστών γυμναστηρίων με μπαλόνια

Σε συνέντευξη στο SPORT24, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε πολλά θέματα της αθλητικής ζωής, με έμφαση στο μπάσκετ, το οποίο αποτελεί σημαντικό κομμάτι της προσωπικής του πορείας.

Ο Πρωθυπουργός αποκάλυψε τις συζητήσεις που διεξάγονται με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, για την υλοποίηση του σχεδίου δημιουργίας πολλών κλειστών γυμναστηρίων σε όλη τη χώρα, με τη χρήση “μπαλονιών”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε ότι επενδύθηκε σημαντικά στις αθλητικές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων των σχολικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να βελτιωθεί η αθλητική δραστηριότητα στη χώρα. Εξέφρασε την επιθυμία του για πρόγραμμα που θα χρησιμοποιεί οικονομικά μπαλόνια για την κατασκευή περισσότερων κλειστών γυμναστηρίων.

Σε άλλη δήλωσή του, εξέφρασε την ελπίδα του να δρομολογηθούν ανάλογες βελτιώσεις και στα υπόλοιπα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα, αναφέροντας το μπάσκετ ως παράδειγμα ασφάλειας στη διεξαγωγή αγώνων.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε προσωπικές αναμνήσεις από το μπάσκετ ως παιδί και εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ενισχύει την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά, μοιράζοντας τις τεχνικές λεπτομέρειες του σουτ του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ