Ανερχόμενα αστέρια: Αναμέτρηση για το Final 8

Ανερχόμενα αστέρια: Αναμέτρηση για το Final 8

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 8 του τουρνουά Rising Stars Εθνικής Ασφαλιστικής ξεκινά την Πέμπτη (29/2) με τη διεξαγωγή συνέντευξης τύπου για την τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα λάβει χώρα στα Καλύβια (1-3/3).

Το Rising Stars Εθνικής Ασφαλιστικής επανέρχεται στο προσκήνιο με τη φάση αυτή, που θα δώσει έμφαση στη νεανική γενιά του ελληνικού μπάσκετ. Στις 1-3 Μαρτίου, στα Καλύβια, θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του τουρνουά, παραδίδοντας χώρο και χρόνο στους νέους αθλητές.

Την Πέμπτη (29/2) στις 10:30 π.μ., στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (αίθουσα ΔΣ), θα διεξαχθεί η συνέντευξη τύπου για το Final 8.

Συμμετέχουν ο Λάμπρος Τάκης, μέλος ΔΣ, ο Κώστας Τσαρτσαρής, υπεύθυνος αναπτυξιακών προγραμμάτων στην ΕΟΚ, ο Γιάννης Καλαμπόκης, προπονητής της Εθνικής Παίδων, και η Μαρία Κόρακα, Προϊσταμένη Υποδ/νσης Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, υποστηρίζοντας την προσπάθεια για την επίδειξη νέων ταλέντων μέσω του Rising Stars.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι Παναθηναϊκός, Μίλων, Ολυμπιακός, ΔΕΚΑ, Πανερυθραϊκός, Περιστέρι, Αρης και Προμηθέας Πάτρας.

Δείτε το πρόγραμμα λεπτομερώς:

Παρασκευή 1/3

13:00 Παναθηναϊκός-Μίλων (1)

15:30 Ολυμπιακός-Άρης (2)

18:00 ΔΕΚΑ-Πανερυθραϊκός (3)

20:30 Περιστέρι-Προμηθέας Π. (4)

Σάββατο 2/3

Ηττημένος 1-Ηττημένος 2 (Α)

Ηττημένος 3-Ηττημένος 4 (Β)

Νικητής 1-Νικητής 2 (Γ)

Νικητής 3-Νικητής 4 (Δ)

Κυριακή 3/3

Ηττημένος Α-Ηττημένος Β

Νικητής Α-Νικητής Β

Ηττημένος Δ-Ηττημένος Γ

Νικητής Δ-Νικητής Γ

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσω live streaming.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ