Η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Buongiorno, δίνοντας μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της. Το θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον; Το πολυαναμενόμενο reunion του Παρά Πέντε, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το επετειακό επεισόδιο που ετοιμάζεται. Οι θαυμαστές του σίριαλ, που καθιέρωσε την Καρύδη ως την αξέχαστη Ντάλια, περιμένουν με αγωνία την επιστροφή της.
Η μαγική επανένωση της παρέας
Η Καρύδη βρέθηκε χθες με τους συμπρωταγωνιστές της, νιώθοντας σαν να ξαναβλέπει παλιούς φίλους από τα σχολικά χρόνια.
Ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για το ειδικό επεισόδιο, που θα βγει κοντά στις γιορτές. «Θα είναι ένα μεγάλο επετειακό επεισόδιο. Θα είναι αφιέρωμα, backstage, συνεντεύξεις, θα είναι πράγματα που θέλαμε να πούμε και δεν τα είπαμε, σκηνές καινούργιες. Η περούκα της Ντάλιας έχει χτενιστεί και θα την ξαναφορέσω», αποκάλυψε ενθουσιασμένη η ηθοποιός. Όταν ο Γιώργος Χρυσοστόμου ρώτησε το κοινό τι ήθελε να δει, φάνηκε πόσο βαθιά αγαπούν όλοι αυτή την ιστορία. Περνούν είκοσι χρόνια από την πρεμιέρα του σίριαλ, που γύρισε την ελληνική τηλεόραση ανάποδα με τους ιδιόρρυθμους ήρωές του.
Η Ντάλια επιστρέφει πιο ώριμη, με αναδρομές στα χρόνια που πέρασαν και μια νέα ματιά στα λεφτά της – εκείνα που πάντα έπαιζε σαν παιχνίδι, χωρίς άγχος. «Εξελιχθήκαμε, δεν νομίζω ότι είμαστε άλλοι από τότε. Μεγαλώσαμε, πέρασαν 20 χρόνια από τότε, δεν νομίζω ότι έχουμε αλλάξει ιδιαιτέρως…Είναι πολύ αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου (σ.σ η Ντάλια), είναι πολύ αγαπημένη μου ιστορία του “Παρά Πέντε”. Η Ντάλια θα είναι μια εξελιγμένη Ντάλια, θα είναι μέσα σε αυτά τα χρόνια διάφορα κομμάτια. Θα έχω λεφτά, ειδικά αν δεν έχεις και συναίσθηση, επειδή η Ντάλια τα λεφτά τα είχε ως παιχνίδι, έπαιζε μαζί τους, δεν την αγχώνανε. Έχει πολλά πράγματα το επεισόδιο, δεν ξέρω αν μπορώ να αποκαλύψω άλλα…»
Η παρέα έμεινε δεμένη και εκτός γυρισμάτων. Τρεις από αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της Καρύδη, αγόρασαν σπίτι στην Αίγινα για τα καλοκαίρια – με τον Χρυσοστόμου δίπλα, μεσοτοιχία. Η επιτυχία του Παρά Πέντε οφείλεται στους χαρακτήρες, όχι απαραίτητα στη φιλία τους, παρόλο που εκείνη κράτησε ζωντανή την ανάμνηση.
Όλοι μαζί ξανά on camera
Χάθηκαν κάπως οι επικοινωνίες με τα χρόνια – όχι συνεχή τηλεφωνήματα. Όμως, όταν συναντιούνται, μιλάνε κανονικά για τα νέα.
«Εμείς κάναμε και πολύ παρέα εκτός από το “Παρά Πέντε”, εκεί γνωριστήκαμε και δέσαμε… Οι τρεις από εμάς αγοράσαμε και σπίτι στην Αίγινα και βρισκόμαστε εκεί τα καλοκαίρια. Με τον Γιώργο είμαστε μεσοτοιχία. Η επιτυχία του σίριαλ δεν έχει να κάνει με την σχέση μας, έχει να κάνει με τα πρόσωπα… Σίγουρα χαθήκαμε, δεν είμαστε όλη μέρα στα τηλέφωνα, αλλά πάντα όταν βρισκόμαστε μιλάμε κανονικά και λέμε τα νέα μας…» εξήγησε η Καρύδη. Και ναι, όλοι οι ηθοποιοί θα περάσουν από το επεισόδιο – όχι σε κάθε σκηνή, αλλά θα είναι εκεί, σε αυτό το μεγάλο γιορτινό comeback. Ποιος δεν περιμένει να δει πώς εξελίχθηκε αυτή η τρελή, αξιαγάπητη παρέα;