Πύρρος Δήμας: Η αντίδραση των παιδιών του στη σχέση με την Αφροδίτη Σκαφίδα και η καταγωγή του – “Με βάφτισε κρυφά η γιαγιά μου”

Πύρρος Δήμας: Η αντίδραση των παιδιών του στη σχέση με την Αφροδίτη Σκαφίδα και η καταγωγή του – “Με βάφτισε κρυφά η γιαγιά μου”

Καλεσμένος την εκπομπή “The 2night show” τα βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.  

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μίλησε μεταξύ άλλων για την σύζυγό του Αφροδίτη Σκαφίδα, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή τα παιδιά του δεν είδαν θετικά τη σχέση τους.  

«Όταν ξεκινήσανε τα πρωινάδικα και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο…Εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Είχα πει εγώ σε μια ερώτηση που μου κάνανε ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Θέλει τον χρόνο του. Τώρα ακόμα καλύτερα. Το καθετί θέλει τον χρόνο του. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία. Είναι φυσιολογικό, είναι ανθρώπινα όλα αυτά», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

 

Όσον αφορά την καταγωγή του ο Πύρρος Δήμας τόνισε: «Γεννήθηκα το 1971 στη Χειμάρα. Μια χώρα με Χότζα, καθεστώς πολύ κλειστό, σε ένα σπίτι με τη γιαγιά μου έμενα τότε. Οι γονείς μου ήταν στα Τίρανα με τον αδελφό μου τον μεγάλο. Μέχρι έξι ετών έμενα στη Χειμάρα, σχολείο δεν υπήρχε εκεί και πήγα στα Τίρανα μετά. Μιλούσαμε μόνο ελληνικά. Με βάφτισε κρυφά η γιαγιά μου, γιατί είχαν κλείσει οι εκκλησίες λόγω Χότζα. Και ξαναβαφτίστηκα δεύτερη φορά στην Ελλάδα για να έχω χαρτί να αποδείξω την βάπτισή μου. Μου έβαλε λάδι ο Γιάννης Σγουρός και πήγε καλά… Μεγάλωσα με δυσκολίες αλλά πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου ήταν ολόκληρο Πανεπιστήμιο γιατί είχε χάσει τον άντρα της στον Ελληνοιταλικό πόλεμο. Μεγάλωσε μόνη της τέσσερα παιδιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ