Παύλος Χαϊκάλης: “Με τον Πέτρο Φιλιππίδη μιλάμε στο τηλέφωνο, για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πολλά”

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Άρια Καλύβα. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά αποκάλυψε επίσης πως έχει επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Παύλος Χαϊκάλης – Οι σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη σήμερα

«Είχα πρόταση για κεντρικό θέατρο, αλλά δεν την αποδέχθηκα. Δεν έχω πια καμία σχέση με το χώρο. Εμείς ξέρετε, οι ηθικά κατώτεροι άνθρωποι, σε σχέση με κάποιους άλλους, οι οποίοι είναι ηθικά ανώτεροι, δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε. Μας έχουν κατατάξει κάπου οπότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίσουμε. Αφού έτσι το έθεσαν, έτσι το πήγαν και έτσι το έχτισαν τόσο καιρό. Και δεν μπορεί να πάει κανείς κόντρα στο σύστημα. Ακόμα και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι είπαν για μένα ότι ο Χαϊκάλης έχει φερθεί διαφορετικά, είπαν “μα δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό το σύστημα”. Εγώ τους καταλαβαίνω και επειδή καταλαβαίνω αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι. Δεν πειράζει», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε: «Έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε για κάποια πράγματα, τον παίρνω τηλέφωνο, με παίρνει κι εκείνος. Ειδικά μετά που βγήκε το 50-50. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Δεν έχουμε καθημερινή επαφή. Για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πάρα πολλά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλάει κάποιος τρίτος για εκείνον εξ ονόματός του. Δεν νομίζω να συναντηθούμε, πλέον ανεβαίνω σπάνια στην Αθήνα».

«Έκανα αυτοκριτική, είδα τα λάθη μου. Αλλάζω βήμα και πάω μπροστά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ο καθένας είναι αντιμέτωπος με την συνείδησή του. Η ζωή μου ήταν το θέατρο. Το κεφάλαιο αυτό για μένα έχει κλείσει οριστικά», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Παύλος Χαϊκάλης.

 

Photograph Credit: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ