Ελένη Πέτα: Οι σχέσεις με τη Δέσποινα Βανδή σήμερα και το πρόβλημα υγείας του γιου της – “Περάσαμε μέσα από την κόλαση”

Ελένη Πέτα: Οι σχέσεις με τη Δέσποινα Βανδή σήμερα και το πρόβλημα υγείας του γιου της – “Περάσαμε μέσα από την κόλαση”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Ελένη Πέτα. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει σχέσεις με την Δέσποινα Βανδή σήμερα, αλλά μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος της.

«Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο άνθρωπος που με κατέβασε στην Αθήνα. Μαζί του ήρθαμε και με την Δέσποινα. Χωρίς να έχω κανέναν φόβο για τίποτα. Ξεκίνησα να δουλεύω σε μεγάλα μαγαζιά. Με τη Δέσποινα ήμασταν ένα παρεάκι, ανέμελα παιδιά. Μετά όμως ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Με τη Δέσποινα χώρισαν οι δρόμοι μας, δεν είχαμε μια δυνατή φιλία. Δεν ήμασταν φίλες απλά κάναμε παρέα. Η Δέσποινα πραγματοποίησε το όνειρό της και χαίρομαι πολύ για αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Πέτα για την Δέσποινα Βανδή και συνέχισε για τον γιο της:

«Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο γιος μου. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί, γιατί δεν το κάνεις παραγγελία. Όταν έχασα τον αδερφό μου ήταν το πρώτο ισχυρό χτύπημα που δέχτηκα από τη ζωή αλλά μετά συνέχισαν τα χτυπήματα. Στον γιο μου έδωσα το όνομα του αδελφού μου. Προέκυψαν δυσκολίες με τον μικρό μου και περάσαμε μέσα από την κόλαση και εκ των πράγματων αποσύρθηκα. Πέρασε ένα θέμα υγείας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ