Σύνταξη του πατέρα Λεμπρον για τους κριτές του Μπρόνι και την τοποθέτησή του σε mock draft

Σύνταξη του πατέρα Λεμπρον για τους κριτές του Μπρόνι και την τοποθέτησή του σε mock draft

Ο Λεμπρον Τζέιμς έχει δείξει την αφοσίωσή του και τη στήριξή του στον γιο του Μπρόνι, που προσπαθεί να επιτύχει στο μπάσκετ.

Θέλοντας να αποκομίσει ηρέμηση και να στείλει ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά που βιώνουν αυτήν τη διαδικασία, ο Λεμπρον ανέβασε ένα tweet με ένα αμυδρό κείμενο το οποίο όμως αργότερα διέγραψε.

Στην ουσία, ζήτησε να αφήσουν τον Μπρόνι να απολαύσει το μπάσκετ στο κολέγιο χωρίς επιρροές από την κριτική που υποδαυλίζει για το αν θα επιλεγεί στο NBA Draft του 2024.

Επίσης, ήθελε να υπογραμμίσει ότι η διαδικασία του Draft δεν καθορίζει τη μελλοντική του επαγγελματική πορεία, αλλά η προσωπική του προσπάθεια και αφοσίωση.

Αρχικά έγραψε: “Μπορείς να τον αφήσεις να απολαύσει τον αγώνα και να αφήσεις τις επικρίσεις κατά μέρους; Οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους, όποια κι αν είναι η επάγγελματική του επιλογή. Δεν ανησυχεί για τις προβλέψεις του Draft, απλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Πρέπει να κερδίσεις τις θέσεις, όχι να σου τις δώσουν”.

Μετά συνέχισε: “Και για όλα τα άλλα παιδιά που αγωνίζονται για επιτυχία, κρατήστε το κεφάλι ψηλά, επικεντρωθείτε στους στόχους και συνεχίστε να παλεύετε. Οι mock drafts δεν έχουν σημασία! Σας το υπόσχομαι! Μόνο η κόπος και η προσπάθεια είναι σημαντική! Ας μιλήσουμε για το αληθινό μπάσκετ”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ