Οι Σάρλοτ Χόρνετς πήραν άλλη μια νίκη και τώρα έχουν εννέα σερί. Χτύπησαν τους Χοκς με 126-119 στην Ατλάντα και πλησιάζουν ρεκόρ από τα παλιά. Αυτό το σερί τους έβαλε στην ένατη θέση της Ανατολής, με ρεκόρ 25-28, ενώ πριν είχαν κολλήσει χαμηλά.
Πώς έφτασαν οι Χόρνετς στην κορυφή του σεριού
Εδώ και λίγο καιρό, η ομάδα δείχνει άλλον αέρα. Ισοφάρισαν τις εννέα νίκες από τη σεζόν 1998/99 και μένει μία ακόμα για το τέλειο 10-0, κάτι που δεν έχουν κάνει ποτέ από την ίδρυση της Σάρλοτ. Οι παίκτες βρήκαν ρυθμό και οι Χόρνετς πλέον απειλούν για playoffs.
Ο Μάιλς Μπρίντζες πέτυχε 26 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ. Ο Κον Κνεπλ ακολούθησε με 23, ενώ ο ΛαΜέλο Μπολ έδωσε 19 πόντους και εννέα ασίστ. Αυτοί οι τρεις κράτησαν την ομάδα μπροστά σε όλο το ματς.
Η απάντηση από την Ατλάντα και το επόμενο
Στην Ατλάντα, ο Τζέιλεν Τζόνσον πάλεψε σκληρά με 31 πόντους, εννέα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ. Ο Ζακαρί Ριζασέ πρόσθεσε 18 πόντους, αλλά οι Χοκς έμειναν πίσω. Οι Χοκς είχαν έρθει από έξι νίκες σε οκτώ αγώνες, με ρεκόρ 26-28, και τώρα η Σάρλοτ είναι μόλις μία νίκη μακριά τους.
Το ματς κρίθηκε στα δωδεκάλεπτα: 35-32, 60-60 στην ανάπαυλα, 90-98 μετά την τρίτη περίοδο, και τέλος 119-126. Οι δύο ομάδες ξαναπαίζουν Τετάρτη βράδυ, αυτή τη φορά στη Σάρλοτ.
Τα highlights:
{https://www.youtube.com/watch?v=TIkhd-pbqxU}