Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Μάβερικς στο Ντάλας με 135-123 και έβαλαν φρένο στην άνοδο του Κούπερ Φλαγκ. Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον νεαρό αντίπαλο που πήρε το Νο1 του draft του 2025. Παρά τα 32 πόντους του 19χρονου φόργουορντ, οι Σπερς πήραν άνετα τη νίκη.
Ο Γουεμπανιάμα κυριάρχησε από νωρίς
Μέχρι το ημίχρονο ο Γάλλος σέντερ είχε μαζέψει 20 πόντους και πέντε τρίποντα. Οι Σπερς πήραν προβάδισμα 74-53 στο διάλειμμα και δεν κοίταξαν πίσω. Εκείνος τελείωσε το ματς με 29 πόντους, 11 ριμπάουντ, έξι ασίστ, τρία κοψίματα και δύο κλεψίματα.
Όλοι οι Σπερς έπαιξαν καλά απόψε. Είχαν επτά παίκτες με διψήφιους πόντους. Ο Μπαρνς έβαλε 19, ο Καστλ 18 και ο Φοξ 17.
Ο Φλαγκ έφτασε στους 32, μα οι ήττες συνεχίζονται
Ο Κούπερ Φλαγκ πέτυχε 32 πόντους σε τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι με 30+. Για την ηλικία του κάνει εντυπωσιακά πράγματα, αλλά οι Μάβερικς μέτρησαν έκτη ήττα στη σειρά. Άλλους 32 πόντους πρόσθεσε ο Νάτζι Μάρσαλ, χωρίς να φτάσει.
Η διαφορά φάνηκε από τα δωδεκάλεπτα. Το σκορ πήγε 35-38, μετά 53-74, 86-99 και τέλος 123-135.
Τα highlights:
{https://www.youtube.com/watch?v=QtR7JMfwpdc}