Η αστυνομία της Φιλαδέλφιας αναφέρει υποτιθέμενο ατύχημα του Ούμπρε!

Η αστυνομία της Φιλαδέλφιας αναφέρει υποτιθέμενο ατύχημα του Ούμπρε!

Η αστυνομία της Φιλαδέλφια ανακοίνωσε ότι δεν έχει βρει ακόμη κανένα βίντεο για το υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα, στο οποίο μπλέχτηκε ο παίκτης των 76ers, Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ!

Ο 27χρονος Ούμπρε υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ενώ διέσχιζε έναν δρόμο το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Φιλαδέλφια.

Ο παίκτης υπέστη κάταγμα στο πλευρό του, ενώ είχε γδαρσίματα και σκισίματα.

“Κανένα βίντεο δεν βρέθηκε. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι συνέβη ατύχημα στη διασταύρωση του κέντρου της πόλης όπου ο Ούμπρε ανέφερε ότι χτυπήθηκε το βράδυ του Σαββάτου”, ανέφερε ο αξιωματικός της Αστυνομίας, Μιγκέλ Τόρες!

Πάντως, ο προπονητής των Σίξερς, Νικ Νερς, εκφράζει την υποστήριξή του προς τον παίκτη:

“Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να υποστηρίξουμε πως επινόησε την ιστορία. Απλώς δεν το κάνω. Θα τον πιστέψουμε στα λόγια του. Είναι ένας από τους παίκτες μας και θα σταθούμε στο πλευρό του. Και εγώ το ίδιο. Δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψουμε”.

Ο Ούμπρε, ο οποίος δεν έχει παρευρεθεί σε κανένα από τα τρία παιχνίδια της ομάδας από τότε που συνέβη το περιστατικό, έχει ξαναρχίσει ελαφριά σωματική δραστηριότητα με ελπίδες να επιστρέψει στα παιχνίδια τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ούμπρε υπέγραψε με τους Σίξερς στις 26 Σεπτεμβρίου και μόλις είχε μετακομίσει στη γειτονιά όπου φέρεται να συνέβη το περιστατικό.

Έχει προγραμματιστεί να επανεξεταστεί στο τέλος της εβδομάδας για τους τραυματισμούς που σχετίζονται με το περιστατικό, πριν οριστεί το χρονοδιάγραμμα πιθανής επιστροφής του στη δράση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ