Τρινκιέρι: “Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague”!

Τρινκιέρι: “Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague”!

Μια μέρα πριν τον υποδεχθεί στο Κάουνας (1/3, 20:00), ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Αντρέα Τρινκιέρι, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague τη φετινή σεζόν.

Ο Τρινκιέρι δήλωσε ότι ο Ντοβίντας Γκιεντράιτις δεν θα αγωνιστεί αύριο, ενώ η συμμετοχή του Λαουρίνας Μπιρούτις είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά όσα είπε στην αρχική του τοποθέτηση και όσα απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε ο Ιταλός κόουτς της Ζαλγκίρις:

“Ο αυριανός αγώνας θα είναι ο πιο δύσκολος που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Γιατί; Παίξαμε απέναντι σε καταπληκτικές ομάδες, αλλά σε αυτή τη φάση της σεζόν βλέπω ξεκάθαρα τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στη φόρμα του και να κερδίζει τη νοοτροπία του.

Μπορούν να έρθουν με 5 παίκτες και να συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι τους. Τους τρέφω τον μέγιστο σεβασμό. Μόνο ένα σουτ τους στέρησε το όνειρο να γίνουν πρωταθλητές πέρυσι. Παίζουν καταπληκτικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Ένας άλλος λόγος που αυτό το ματς θα είναι το πιο δύσκολο είναι η διακοπή 20 ημέρων. Δεν ξέρω πώς θα είμαστε αύριο γιατί είχαμε μπει σε ρυθμό, είχαμε κερδίσει ματς με καταπληκτικούς αντιπάλους. Και τώρα όλα αρχίζουν ξανά. Δεν ξέρω πώς θα μοιάζουμε μέχρι να δω αυτή τη φωτεινή εικόνα που είδα πριν από τη διακοπή”.

– Ο Ολυμπιακός θα έρθει χωρίς τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Νίκολα Μιλουτίνοβ. Θα ε…

<Text has been truncated.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ