Σλούκας: Μεγαλύτερη αποζημίωση δεν υπάρχει από την πρόκριση στο Final-4

Σλούκας: Μεγαλύτερη αποζημίωση δεν υπάρχει από την πρόκριση στο Final-4

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 της Euroleague έχει ξεκινήσει και οι παίκτες μέσω των οργανωμένων media day εκφράζουν τα συναισθήματά τους εν όψει της κορυφαίας στιγμής που έρχεται στο Βερολίνο 24-26 Μαΐου.

Ο Κώστας Σλούκας αν και δήλωσε ότι θα μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης, ξεκαθάρισε πως αυτό που μετράει είναι η πρόκριση στο Final-4.

Συγκεκριμένα όσα ανέφερε μιλώντας σε ξένους και Έλληνες δημοσιογράφους:

Για το πριμ που έδωσε στο σταφ: “Ήταν κάτι προσωπικό. Καλύτερα μείνει μεταξύ μας. Προφανώς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μας βοηθάνε πίσω από τη σκηνή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

Για το ότι είναι ομάδα: “Η σφραγίδα μας ότι είμαστε ομάδα είναι το γεγονός πως προκριθήκαμε στο Final-4. Αν δεν είσαι ομάδα, δεν έχεις χημεία, δεν βρίσκεσαι στο Final-4. Βλέπετε ότι είναι ένα πολύ κλειστό κλαμπ τα τελευταία χρόνια και είναι επιτυχία που μπαίνει… σφήνα ο Παναθηναϊκός”.

Για το ότι ψηφίστηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας: “Είναι μεγάλη συζήτηση. Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη. Είναι μία διάκριση που με κάνει πολύ χαρούμενο. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, το άγχος, η πίεση, όλα αυτά είναι μια ανταμοιβή και αποζημίωση προσωπική. Μεγαλύτερη αποζημίωση δεν υπάρχει από την πρόκριση στο Final-4. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ