Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι με τη Ρεάλ είναι εξαντλημένο

Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι με τη Ρεάλ είναι εξαντλημένο

Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου (21:15) στην EuroLeague, έχουν εξαντληθεί, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.

Η ανακοίνωση

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Real Madrid (07/12, 21:15) στο ΟΑΚΑ, για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague έχουν εξαντληθεί.

Λόγω της ευθύνης της ομάδας έναντι των οπαδών, σας ενημερώνουμε ότι από αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Real Madrid.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σας ευχαριστεί για τη στήριξή σας και σας προειδοποιεί ότι οι πόρτες αναμένεται να ανοίξουν στις 18:30, σας καλεί να έρθετε έγκαιρα στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που έρχονται, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα!

**Σημειώνεται ότι το Parking 5 θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του “Χριστουγεννιάτικου Χωριού” που θα λάβει χώρα για κάποιο διάστημα στο ΟΑΚΑ. Για αυτόν τον λόγο, η πρόσβαση θα περιοριστεί αποκλειστικά για τους κατόχους VIP εισιτηρίων που έχουν την αντίστοιχη κάρτα, ενώ επισημαίνουμε ότι για τους υπόλοιπους οπαδούς μας θα είναι διαθέσιμο το Parking μεταξύ Σπύρου Λούη και Κύμης”

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ