Ο Γιαννακόπουλος μιλάει για τους Σέλτικς, το ΟΑΚΑ και τα… αναμνηστικά

Ο Γιαννακόπουλος μιλάει για τους Σέλτικς, το ΟΑΚΑ και τα… αναμνηστικά

Η EuroLeague φαντάζεται έναν τελικό Παναθηναϊκού-Μπόστον Σέλτικς για τον τίτλο του Πρωταθλητή του Κόσμου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολιάζει αυτή τη σκέψη, καθώς και τα νέα έργα που ξεκινούν στο ΟΑΚΑ και τις αντιδράσεις του κατά τους τελικούς.

Με την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός aktor, μοιράζεται τις σκέψεις του:

“Διαβάζω όλη την ημέρα για το… διαμάντι του πρωταθλητή και σκέφτομαι πόσο θα ενδιαφέρον θα ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Σέλτικς. Αλλά πριν γίνει αυτό, πρέπει να ανακαινιστεί το ΟΑΚΑ.

Σήμερα λοιπόν άρχισαν τα έργα στο ΟΑΚΑ. Έτσι ώστε να γίνει ένα γήπεδο στο ύφος του ΝΒΑ, ίσως και καλύτερο. Να συνεχίσουμε να φέρνουμε παιδιά και οικογένειες στο γήπεδο, να είναι πάντα γεμάτο, να υπάρχουν δραστηριότητες όλη την εβδομάδα, να είναι πηγή χαράς για το κοινό.

Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο της ομάδας που εργάστηκε ασταμάτητα για την υλοποίηση του νέου ΟΑΚΑ.

Εκφράζω επίσης τις ευχαριστίες μου στον Πρωθυπουργό για την προθυμία και την αποφασιστικότητά του να ξεπεραστούν τυχόν εμπόδια στη συμφωνία των 49 ετών με τον Παναθηναϊκό.

Αφού τα τελευταία 1,5-2 χρόνια εγώ προσωπικά και ο Παναθηναϊκός έχουμε δηλώσει με πολλούς τρόπους ότι δεν επιθυμούμε βία στα γήπεδα, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου δεν ήταν ο καλύτερος στους τελικούς. Δεν έπρεπε να προσβάλλω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Κατάλαβα ότι υπάρχουν άλλοι δρόμοι ρύθμισης των διαφορών.

Καθώς στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, το κάνω και τώρα. Δημόσια ζητώ συγνώμη, όπως δημόσια έκρινα σωστό να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου, και είναι καιρός να επιλύσουμε τα ζητήματα με άλλον τρόπο.

Γι’ ακόμη μια φορά, συγνώμη…

Το ΟΑΚΑ εξελίσσεται σε έναν πραγματικά εκπληκτικό χώρο…”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ