Ο Μπλόσομγκεϊμ ηγείται της Μονακό με 9 παίκτες στη νίκη 98-93 επί της Εφές

Ο Μπλόσομγκεϊμ ηγείται της Μονακό με 9 παίκτες στη νίκη 98-93 επί της Εφές

Η Μονακό πήρε μια μεγάλη νίκη με 98-93 κόντρα στην Εφές, στο ματς της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague στο Turkcell Basketball Development Center. Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ έγινε ο ήρωας, βάζοντας δέκα πόντους σερί στο φινάλε και γυρίζοντας το παιχνίδι. Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς και τον Νίκολα Μίροτιτς, η ομάδα έπαιξε με εννέα παίκτες και πλέον έχει δύο σερί νίκες, την προηγούμενη κόντρα στον Ολυμπιακό, φτάνοντας στο 18-14.

Μπλόσομγκεϊμ και οι άλλοι σκόρερ της Μονακό

Ο Μπλόσομγκεϊμ τελείωσε με 17 πόντους, αυτοί οι δέκα σερί στο τέλος του αγώνα. Ματιέ Στραζέλ έβαλε επίσης 17 πόντους και έδωσε έξι ασίστ, ενώ ο Άλφα Ντιαλό έφτασε τους 15. Άλλοι που πέρασαν το όριο των δέκα ήταν ο Έλι Οκόμπο με 10 πόντους και εφτά ασίστ, ο Ντάνιελ Τάις με 10 πόντους και πέντε ριμπάουντ, και ο Γιουάν Μπεγκαρίν με 10 πόντους.

Από την Εφές, ο Νεμάνια Νέντοβιτς πρόσθεσε επτά πόντους και μπήκε στο κλαμπ των παικτών με πάνω από 3.000 πόντους στη διοργάνωση.

Ο Σεχμούς Χαζέρ και η αντίδραση της Εφές

Πρώτος σκόρερ για την Εφές έγινε ο Σεχμούς Χαζέρ με ρεκόρ καριέρας 26 πόντους, πηγαίνοντας 6/8 στα δίποντα, 4/7 στα τρίποντα και 2/3 στις βολές, αλλά δεν μπόρεσε να σώσει την ομάδα από το 10-22 εντός έδρας. Ο Σέιμπεν Λι έβαλε 13, ο Ρόλαντς Σμιτς 12 και ο Αϊζάια Κορντινιέ 11 πόντους. Η Εφές προηγήθηκε 83-73 στα 6,5 λεπτά πριν το τέλος, όμως η Μονακό αντέδρασε γρήγορα.

Δέκα σερί πόντοι από τον Μπλόσομγκεϊμ σε λιγότερο από δύο λεπτά έφεραν το σκορ στο 88-91 στα 48,4 δευτερόλεπτα. Ο Τζόρνταν Λόιντ τελείωσε με δέκα πόντους συνολικά, αλλά έχασε τρίποντο στο 89-92, πριν ο Ντιαλό κλειδώσει το ματς με coast-to-coast για το 89-94.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 53-45, 73-66, 93-98

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ