Μονακό: Απέκτησε τον Ντάνιελ Τάις – Επίσημη Ανακοίνωση

Μονακό: Απέκτησε τον Ντάνιελ Τάις – Επίσημη Ανακοίνωση

Η Μονακό ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντάνιελ Τάις, του έμπειρου Γερμανού σέντερ, ενισχύοντας σημαντικά τη γραμμή των ψηλών της.

Ο 32χρονος, ύψους 2.03μ. Ντάνιελ Τάις, επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα στο NBA, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Μονακό που θα τον κρατήσει στην ομάδα έως το τέλος της σεζόν 2025/26. Η προσθήκη του Τάις αναμένεται να δώσει άλλη δυναμική στη Μονακό στην προσπάθειά της για διάκριση στην Euroleague.

Πριν μετακομίσει στο NBA, ο Ντάνιελ Τάις αγωνιζόταν στην Μπάμπεργκ (Brose Bamberg) στη Γερμανία, μέχρι το 2017, όπου και καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της γερμανικής λίγκας.

“Ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στη Μονακό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Τάις στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης της ομάδας.

“Επικοινωνήσαμε αρκετά γρήγορα. Ο κόουτς Σπανούλης με πήρε τηλέφωνο και συζητήσαμε για το πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι σε θέλει ένας προπονητής, ειδικά κάποιος με την τεράστια επιτυχία του Βασίλη Σπανούλη ως παίκτης και το πάθος του για το μπάσκετ. Ήθελα να γίνω κομμάτι αυτού του πρότζεκτ στη Μονακό. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Νομίζω ότι πρωτογνωριστήκαμε πριν από έξι ή επτά χρόνια σε διακοπές. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στη Μονακό.”

Η επίσημη ανακοίνωση της Μονακό:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ