Γκριμάου: “Πολύ ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός”

Γκριμάου: “Πολύ ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός”

Η μετρητής αντιστροφής για τους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα στα play off της Euroleague έχει ξεκινήσει.

O προπονητής της ισπανικής ομάδας, Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τα μελλοντικά παιχνίδια στην εφημερίδα «Sport» και αναφέρθηκε στην ποιότητα και την εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού.

«Να επιλέξεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι, Μπασκόνια ή Εφές; Όλες είναι εξαιρετικές ομάδες. Η έδρα είναι σημαντική. Καλύτερη εμφάνιση στην κανονική περίοδο. Ήμασταν στη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση σχεδόν συνεχώς. Βλέποντας τη βαθμολογία, βλέπεις ότι οι 6-7 ομάδες είναι μόνο μία νίκη μακριά. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μας στην κανονική περίοδο», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός με μεγάλη εμπειρία και ποικιλία ταλέντων. Πιστεύω ότι πιστεύω μάλλον ότι είμαστε έτοιμοι.

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Να εμπιστευτούμε την ομάδα μας. Να αναγνωρίσουμε το δυναμικό μας. Ομορφιά που κάποιες φορές μπορεί να μας δυσκολέψει, να είμαστε βέβαιοι για τον εαυτό μας ότι είμαστε όμορφοι και ελκυστικοί και να το πιστέψουμε», και συμπεριέλειψε:

«Αυτό όμως πρέπει να προκύψει μέσα από τον τρόπο που παίζουμε. Διαμέσου των επιδόσεων μας κατά τη διάρκεια της περιόδου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ