Στο Άμπου Ντάμπι, ο αγώνας των εφήβων του Άρη με τη Μονακό για το ANGT της EuroLeague σταμάτησε απότομα το πρωί του Σαββάτου. Η σύρραξη στην περιοχή έφερε ανατροπή στα πάντα. Ένα λεπτό και πέντε δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η δεύτερη περίοδος, οι διοργανωτές πήραν την απόφαση να διακόψουν το ματς.
Διακοπή λόγω πυραύλων
Τα ΗΑΕ ανακοίνωσαν ότι πέταξαν πυραύλους προς το Άμπου Ντάμπι, γι’ αυτό και το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Οι ομάδες και οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια για να μείνουν ασφαλείς. Κάθε δραστηριότητα στην πόλη πάγωσε από εκείνη τη στιγμή.
Αυτό έγινε γιατί το Ιράν έριξε πυραύλους ως αντίποινα στην επίθεση που δέχεται από το πρωί από Ισραήλ και ΗΠΑ.
Κανένα πλήγμα, πυραύλοι καταρρίφθηκαν
Δεν έπεσε κανένας πύραυλος στο έδαφος των ΗΑΕ, λένε οι επίσημες ανακοινώσεις. Τα διεθνή ΜΜΕ μιλάνε για πυραύλους που έπεσαν από την αεράμυνα. Το ANGT είναι τουρνουά νέων στην EuroLeague, που φέτος γίνεται στο Άμπου Ντάμπι με ομάδες από όλη την Ευρώπη.