Μπαρτζώκας: Συγκέντρωση στο πρώτο παιχνίδι, όχι στη σειρά (gallery)

Μπαρτζώκας: Συγκέντρωση στο πρώτο παιχνίδι, όχι στη σειρά (gallery)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισημαίνει τη σημασία κάθε αγώνα ξεχωριστά, λίγο πριν ο Ολυμπιακός αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη όπου αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στα playoffs της EuroLeague την Παρασκευή.

 

“Προσανατολίζουμε όλη μας τη προσοχή στο πρώτο παιχνίδι και όχι στη σειρά γενικότερα”, τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

“Ο Παπανικολάου είχε υψηλό πυρετό και αναγκάστηκε να παραμείνει στην Αθήνα. Η παρουσία και η απουσία του είναι κρίσιμες για εμάς όπως και η συνεισφορά του στο παρκέ.

Ευτυχώς, έχουμε περιθώριο να αντικαταστήσουμε τις απουσίες του με άλλους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν το ίδιο στην ομάδα”.

Σχετικά με τη Μπαρτσελόνα ανέφερε:

“Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα με πλούσια εμπειρία και μεις κλήθηκα να παλέψουμε σε ένα από τα πιο απαιτητικά γήπεδα στην EurοLeague.

Οι προσπάθειές μας πρέπει να είναι αποτελεσματικές. Ο έλεγχος της ρακέτας, είναι πρωταρχικής σημασίας και έχουμε συνήθως καλή προστασία σε αυτόν τον τομέα.

Θα επικεντρωθούμε στα ριμπάουντ και στην μείωση των λαθών μας. Πιστεύω ότι με αυτήν την προσέγγιση, έχουμε καλές πιθανότητες για τη νίκη”.

Δείτε τη φωτογραφική γκαλερί από την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ