Αταμάν: Παραλία και Νίκη στον Πειραιά

Αταμάν: Παραλία και Νίκη στον Πειραιά

Μία παθιασμένη ομιλία, ένα ντέρμπι στον Πειραιά και μία υπόσχεση για παραλία! Ο Εργκίν Αταμάν δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια.

“Νίκη στο ΣΕΦ!” Η Προτροπή του Αταμάν στους Παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, δεν άφησε περιθώρια για εφησυχασμό. Στο βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στο X, αποτυπώνεται η ομιλία του Τούρκου τεχνικού προς τους παίκτες του, όπου τους ζητά να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και να κατακτήσουν τη νίκη στο επερχόμενο ντέρμπι της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (14/3).

“Συγχαρητήρια, κάνατε ένα πολύ καλό παιχνίδι,” ξεκίνησε ο Αταμάν, πριν θέσει τον επόμενο στόχο: “Αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε το ντέρμπι στην Euroleague. Θα πάμε να κερδίσουμε εκεί. Πέρσι δεν κερδίσαμε εκεί στην Euroleague. Θα πάμε τώρα στον Πειραιά για να κερδίσουμε.” Παράλληλα, εν μέσω των εκκλήσεων των παικτών για ρεπό, ο Αταμάν τσέκαρε τον καιρό και ανακοίνωσε: “Αύριο ο καιρός θα είναι υπέροχος. Θα είμαι στην παραλία. Έχετε ρεπό!”

Η ομιλία του κόουτς Αταμάν δείχνει την αποφασιστικότητα και την προσήλωσή του στην κατάκτηση των στόχων της ομάδας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την καλή σχέση που έχει με τους παίκτες του.

Δείτε το Βίντεο με την Ομιλία του Εργκίν Αταμάν

Παρακολουθήστε την ομιλία του Εργκίν Αταμάν προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ