Αταμάν: “Εγώ έκανα όλες τις μεταγραφές, η διοίκηση πήρε όποιον παίκτη ήθελα”

Αταμάν: “Εγώ έκανα όλες τις μεταγραφές, η διοίκηση πήρε όποιον παίκτη ήθελα”

 

Ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ, ο Αταμάν ήρθε και είπε στην αρχή της σεζόν πως τα πράγματα θα αλλάξουν και άλλαξαν. Μας σέβονται. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα”.

Για αυτά που έχει ζήσει στους δρόμους: “Εκτός από το γεγονός ότι δεν μπορώ να περπατήσω στον δρόμο χωρίς να με σταματήσουν για φωτογραφίες, αυτό που με αγγίζει είναι τα λόγια που ακούω. “Ευχαριστώ που ήρθατε στην ομάδα”, μου λένε. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό, κανείς δεν μου το είχε πει αυτό.

Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε χάσει από τον Ολυμπιακό με 25 πόντους στο Super Cup. Όλοι μου έλεγαν: “Δεν πειράζει, θα κάνεις αυτή την ομάδα πρωταθλήτρια”. Βγήκα διστακτικά στον δρόμο μετά από ένα από τα πιο μεγάλα ντέρμπι, αλλά ο κόσμος έδειξε πως με πιστεύει. Σε κανένα εστιατόριο ή σε καμία καφετέρια δεν με αφήνουν να πληρώσω. Φυσικά, έλαβα αγάπη και στην Τουρκία, αλλά στην Αθήνα όλο αυτό είναι διαφορετικό. Υπάρχει πραγματική αφοσίωση εδώ. Υπάρχει μία ιδιαίτερη αθλητική κουλτούρα στον Παναθηναϊκό. Έχουν μάθει τουρκικά και έρχονται στα ματς και μου λένε “Σε ευχαριστώ” στα τουρκικά”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ