Παπαδάκης καλεί για μέγιστη προσπάθεια στον αγώνα με τον Προμηθέα

Παπαδάκης καλεί για μέγιστη προσπάθεια στον αγώνα με τον Προμηθέα

Το Περιστέρι Betsson ετοιμάζεται για έναν σκληρό αγώνα εκτός έδρας κόντρα στον Προμηθέα, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο “Δ. Τόφαλος”, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου έρχεται με φόρα από τη νίκη επί της Πετκίμ στην Τουρκία και την πρωτιά στον όμιλο για τα “16” του FIBA Europe Cup. Οι παίκτες ψάχνουν να κρατήσουν αυτή την καλή ψυχολογία και να πιέσουν για βαθμούς.

Δήλωση Παπαδάκη για τον δύσκολο εκτός έδρας

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε ξεκάθαρα για το ματς με τους Πατρινούς. «Αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα σ’ ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Ο αντίπαλος παρόλο που αυτή τη στιγμή έχει μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων παραμένει μια πολύ καλή ομάδα που έχει κερδίσει στην έδρα μας.

Από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Σίγουρα είχαμε μια απαιτητική εβδομάδα, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα, να βγάλουμε ενέργεια ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας και θεωρώ πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε μια σημαντική νίκη που θα μας δώσει στη βαθμολογία ένα πλεονέκτημα».

Η διαφορά από την ευρωπαϊκή επιτυχία

Η πρόσφατη επιτυχία στην Ευρώπη δίνει ώθηση στο Περιστέρι. Οι παίκτες νιώθουν πιο δυνατοί μετά το ταξίδι στην Τουρκία. Τώρα, πρέπει να μεταφέρουν αυτή την ενέργεια στο πρωτάθλημα, όπου ο Προμηθέας μπορεί να εκπλήξει παρόλο τους πρόσφατους ήττες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ