Ο Φώτης Ζούρος χαρακτηρίζει «ξεφτίλα και ντροπή» την κατάσταση (vid)

Ο Φώτης Ζούρος χαρακτηρίζει «ξεφτίλα και ντροπή» την κατάσταση (vid)

Ο Πανιώνιος έπεσε βαριά στην ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 110-66, σε ένα ματς που άφησε πικρή γεύση. Ο προπονητής Ηλίας Ζούρος δεν έκρυψε την οργή του για την εμφάνιση της ομάδας του. Μίλησε ανοιχτά για ντροπή και ξεφτίλα μετά το τέλος.

Οργή Ζούρου στην ΕΡΤ για την ήττα

Ρώτησαν τον Ζούρο τι κρατάει από το παιχνίδι. Απάντησε χωρίς περιστροφές. «Τίποτα! Εκτός του Πατρίκη, ο οποίος ήταν κανονικός παίκτης σήμερα, πάλεψε όσο έπαιξε, πήρε ριμπάουντ, έδωσε τα πάντα. Δεν υπάρχει άλλη αξία στο ματς. Η εμφάνιση είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Αν υπάρχει μια λέξη αυτή είναι η ντροπή».

{https://exchange.glomex.com/video/v-des3z0novatl?integrationId=40599z1skli3nleq}

Σκληρές κουβέντες στη συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ζούρος δεν μίλησε πολύ. Η ομάδα του απλά δεν εμφανίστηκε. “Δεν υπάρχουν πολλά λόγια, γιατί δεν υπήρχε ματς σήμερα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Η δική μας ομάδα δεν ήρθε στο γήπεδο. Είναι πραγματικά ντροπή αυτή η εμφάνιση, το να παίζεις ατομικά και να μην προσπαθείς να ματσάρεις την ενέργεια, να παίξεις άμυνα.

Ξεχωρίζω μόνο την εμφάνιση του Πατρίκη που προσπάθησε όσο έπαιξε, είναι ένα παιδί υποσχόμενο, κάτι έκανε, έδειξε τι μπορεί να δώσει στην ομάδα. Δεν υπάρχουν λόγια για το παιχνίδι, δεν έγινε παιχνίδι“. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, συνεχίζει ακάθεκτος στις επιτυχίες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ