Ο Άρης έκλεισε την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Μαρούσι, που παίζεται αύριο στις 18:15. Η GBL ξεκινάει ξανά μετά τη διακοπή για Κύπελλο και Εθνικές ομάδες. Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την πέμπτη νίκη подряд στο πρωτάθλημα.
Τελευταία προπόνηση πριν το Μαρούσι
Οι παίκτες του Άρη μαζεύτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής για προπόνηση. Μόνο ο Βασίλης Καζαμίας έλειπε, με πρόβλημα στο γόνατο που τον κράτησε εκτός. Ο γκαρντ δεν θα ρισκάρει για τον αυριανό αγώνα.
Τι λέει ο Σερχάτ Τσετίν
Στο Nick Galis Hall υποδέχεται ο Άρης το Μαρούσι στην 20ή αγωνιστική. Η ομάδα του Ιγκόρ Μίλιτσιτς θυμάται καλά την ήττα από αυτούς στον προημιτελικό του Κυπέλλου στην Κρήτη. Ο βοηθός προπονητή Σερχάτ Τσετίν μίλησε στο site του συλλόγου για το ματς.
«Αύριο αντιμετωπίζουμε το Μαρούσι, μία ομάδα η οποία μας προκάλεσε προβλήματα στη φετινή σεζόν.
Αν και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος και πρόσφατα ενίσχυσε το ρόστερ του με την προσθήκη του Τζόρνταν Γουόκερ.
Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα, να εκτελέσουμε το αγωνιστικό πλάνο μας σωστά και να παίξουμε με συγκέντρωση και πειθαρχία, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».