Ο Άρης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Ηρακλή αύριο, 10 Ιανουαρίου στις 15:30, με κάλυψη από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Η ομάδα θα βασιστεί στον Ρόνι Χάρελ και τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο Άρης ψάχνει τρόπο να γυρίσει στις επιτυχίες.
Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη
Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς δουλεύει σκληρά με την ομάδα του. Το πρωί του Σαββάτου θα πει ποιος από τους ξένους μένει έξω από την εξάδα. Ο Μπρίν Φόρμπς δεν μπαίνει καν στο ρόστερ για το πρωτάθλημα.
Εκτός αυτού, ο Κώστας Αντετοκούνμπο φτάνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή, 11 Ιανουαρίου. Ο Ηρακλής έρχεται με ανοδική πορεία, ενώ ο Άρης παλεύει να ξεπεράσει τις πρόσφατες ήττες. Στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης, η πίεση είναι μεγάλη.
Ο λόγος του Αγγέλου
Αγγέλου: «Όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει τη σημασία του αγώνα»
Ο Διονύσης Αγγέλου, βοηθός του Μίλιτσιτς, μίλησε για το ματς. «Παίζουμε έναν αγώνα με ιδιάζουσα σημασία για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Λόγω του νέου φορμάτ του πρωταθλήματος, ξανασυναντιόμαστε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με τον Ηρακλή. Είναι λογικό πως ο αντίπαλος θα έχει το κίνητρο να πάρει τη ρεβάνς.
Δυστυχώς για εμάς, είμαστε δύο ομάδες με αντίστροφες πορείες. Ο Ηρακλής έχει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, ενώ εμείς βρισκόμαστε σε μία περίοδο με συνεχόμενες ήττες.
Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Είμαστε τακτικά και πνευματικά έτοιμοι για να ανταγωνιστούμε και να κερδίσουμε τον αγώνα».