Τόμας Παρτέι: Εκτός αποστολής της Γκάνας για το παιχνίδι με τον Παναμά λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων με τη βίζα

Τόμας Παρτέι: Εκτός αποστολής της Γκάνας για το παιχνίδι με τον Παναμά λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων με τη βίζα

Μεγάλο «αγκάθι» προέκυψε για την Γκάνα πριν τη μάχη με τον Παναμά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Ο Τόμας Παρτέι μένει εκτός πλάνων, αφού δεν ταξιδεύει τελικά με το υπόλοιπο γκρουπ.

Θέμα με τη βίζα του παίκτη

Κόλλησε στις γραφειοκρατικές διαδικασίες ο παίκτης, καθώς οι αρχές στον Καναδά απέρριψαν το αίτημά του για είσοδο στη χώρα. Η FIFA έβαλε τέλος στα σενάρια επιβεβαιώνοντας πως η άδεια δεν δόθηκε ποτέ, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την ομοσπονδία της χώρας του.

Κενό στον άξονα

Μιλάμε για τον πιο έμπειρο παίκτη που διαθέτει το ρόστερ στα χαφ, οπότε ο προπονητής θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα την τελευταία στιγμή. Είναι μια τεράστια απώλεια για τη Γκάνα που βασίζεται πολύ πάνω του για να ελέγξει τον ρυθμό.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα αλλάξει κάτι για τη συνέχεια, αφού η βίζα παραμένει το εμπόδιο που κρατάει τον Παρτέι μακριά από τα γήπεδα της διοργάνωσης.

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι
σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα…σπάει! 48 ομάδες απ’ όλες τις γωνιές της υφηλίου
θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και
μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η
καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με
όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και
*προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ