Μερικές ιστορίες στην τηλεόραση μένουν αξέχαστες και τραβάνε κόσμο από κάθε ηλικία. Ο Αντρέας Γεωργίου ξέρει καλά πώς να το κάνει αυτό, σαν σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός. Επιστρέφει τώρα στον ΣΚΑΪ με την ομάδα του, έτοιμος για νέες σειρές.
Η ομάδα που γύρισε επιτυχίες ξανά μαζί
Δίπλα στον Αντρέα Γεωργίου στέκεται ο Κούλλης Νικολάου, που έχει το μερίδιό του στην Make-It Productions. Και η Βάνα Δημητρίου γράφει σενάρια που κολλάνε στο κοινό. Αυτοί οι τρεις δουλεύουν μαζί εδώ και 15 χρόνια, και το κοινό τους ακολουθεί παντού.
Πριν λίγο καιρό, η σειρά «8 Λέξεις» έκανε θραύση στον ΣΚΑΪ για δύο σεζόν. Τώρα έρχονται δύο νέα projects από την ίδια παρέα. Η μια είναι οι «Μπλε Ώρες», για το prime time, και η άλλη η καθημερινή «Αντώνιος και Κλεοπάτρα».
Ο ΣΚΑΪ βάζει πάλι μυθοπλασία στο πρόγραμμά του
Αυτή η επιστροφή φέρνει ξανά σειρές στον ΣΚΑΪ, μετά από καιρό. Ο σταθμός τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκαλιές. Στην ελληνική τηλεόραση, τέτοιες ομάδες σπάνια μένουν χωρίς φανς, ειδικά όταν φέρνουν φρέσκες ιδέες.