Η Φενέρμπαχτσέ λύγισε την Τραμπζόνσπορ αλλά έχασε τον Σίλβα λόγω τραυματισμού

Η Φενέρμπαχτσέ λύγισε την Τραμπζόνσπορ αλλά έχασε τον Σίλβα λόγω τραυματισμού

Η Φενέρμπαχτσε πήρε δύσκολη νίκη 93-90 κόντρα στην Τράμπζονσπορ στην 27η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα έφτασε τις 23 επιτυχίες και μένει στην κορυφή, ισόβαθμη με την Μπεσίκτας. Ο αγώνας κράτησε όλη την ομάδα σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Πάλη μέχρι το τέλος για τη Φενέρ

Σε ρυθμό που δεν σταμάταγε, το ματς είχε συνέχεια εναλλαγές στο σκορ. Η Φενέρμπαχτσε, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο, έψαξε λύσεις στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να αρπάξει τη νίκη με ελάχιστη διαφορά. Χωρίς πολλά λόγια, αυτή η επιτυχία κρατάει την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία.

Σκόρερ και ανησυχίες

Ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ξεχώρισε με 21 πόντους για τη Φενέρμπαχτσε. Ο Νικόλο Μέλι ακολούθησε με 14, ενώ ο Κρις Σίλβα και ο Μίκαελ Γιάντουνεν έβαλαν από 10 ο καθένας. Τραυματίστηκε όμως ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ στον αστράγαλο και έφυγε από το γήπεδο, κάτι που βάζει ερωτήματα για τα playoffs της EuroLeague.

Το τουρκικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με ένταση, και η Φενέρμπαχτσε κοιτάει μπροστά παρά τις δυσκολίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ