Ο Μεντβέντεφ ηττάται με συντριπτικό τρόπο στη Μόντε Κάρλο και καταστρέφει τη ρακέτα του από θυμό

Ο Μεντβέντεφ ηττάται με συντριπτικό τρόπο στη Μόντε Κάρλο και καταστρέφει τη ρακέτα του από θυμό

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ πέρασε μια μαύρη μέρα στο Monte Carlo Masters, χάνοντας με 6-0, 6-0 από τον Ματέο Μπερετίνι σε λιγότερο από ώρα. Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα γκέιμ, κάτι που θυμίζει από τις πιο ντροπιαστικές ήττες του. Το χώμα πάντα τον δυσκολεύει, και σήμερα αυτό φάνηκε ξεκάθαρα.

Η κυριαρχία του Ιταλού

Από τα πρώτα λεπτά, ο Μπερετίνι έλεγχε πλήρως το ματς. Δεν άφηνε τον Ρώσο να βρει ρυθμό, χτυπώντας δυνατά και ακριβώς. Ο Μεντβέντεφ έμοιαζε χαμένος, χωρίς ιδέες στο γήπεδο.

Κάπως έτσι κύλησε όλος ο αγώνας. Χωρίς αντίσταση από τον Μεντβέντεφ, που δεν μπόρεσε να επιστρέψει ούτε στιγμή. Η ήττα αυτή έρχεται σε μια χρονιά που το τένις στο χώμα δεν του κάθεται καλά.

Ο εκνευρισμός του Μεντβέντεφ

Όταν τελείωσε το πρώτο σετ, ο Μεντβέντεφ έριξε την ρακέτα του στον φράχτη με οργή. Στα μισά του δεύτερου, τη διέλυσε στο έδαφος. Ένα ξέσπασμα που δείχνει πόσο τον πείραξε η εικόνα του.

Τώρα ο Μεντβέντεφ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του. Το Monte Carlo συνεχίζεται, αλλά για εκείνον η μέρα τελείωσε άδοξα. Ίσως χρειάζεται χρόνο να ξεπεράσει αυτή την ταπείνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ