Ο Ντούσαν Σάκοτα παρών στον αγώνα ΑΕΚ-Μπανταλόνα

Ο Ντούσαν Σάκοτα παρών στον αγώνα ΑΕΚ-Μπανταλόνα

Ο Ντούσαν Σάκοτα εμφανίζεται απόψε στην SUNEL Arena για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπανταλόνα στα playoffs του BCL. Ο παλιός αρχηγός που έπαιξε ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου το 2018 θα δει το ματς από κοντά. Οι φίλαθλοι έχουν ευκαιρία να τον συναντήσουν νωρίτερα.

Συναντήσεις με θρύλους της ομάδας

Από τις 18:15 μέχρι τις 19:00, ο Σάκοτα μένει στη μπουτίκ του γηπέδου, στην είσοδο VIP. Θα βγάζει φωτογραφίες και θα δίνει αυτόγραφα στους οπαδούς της ΑΕΚ. Αυτή η κίνηση ανοίγει μια σειρά συναντήσεων με παλιούς παίκτες, κάτι που θυμίζει τις καλές μέρες της ομάδας.

Ο Ντούσαν Σάκοτα, που κέρδισε τρεις τίτλους με την ΑΕΚ – το Διηπειρωτικό το 2019, το BCL το 2018 και το Κύπελλο Ελλάδας το ίδιο έτος – υπήρξε βασικός ηγέτης. Η ανακοίνωση λέει ξεκάθαρα: “Ο Ντούσαν Σάκοτα θα βρίσκεται σήμερα (Τετάρτη, 01/04) στη Μπουτίκ της SUNEL Arena (στην είσοδο VIP) για να συναντήσει τους οπαδούς της ΑΕΚ και να υπογράψει αυτόγραφα.” Πρέπει να έρθετε νωρίς, γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Το BCL playoffs φέρνει ένταση, και η παρουσία του Σάκοτα προσθέτει κάτι παραπάνω απόψε στις 19:30.

Πώς να μην το χάσετε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK BC (@aekbc)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ