Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα το πλάνο για τις προπονήσεις και τις συνεντεύξεις Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μπέτις την Πέμπτη. Η ομάδα παίζει εντός έδρας για τη φάση των «16» του UEFA Europa League, και όλα δείχνουν έτοιμη για μάχη στα play-off. Καιρός να δούμε τι ετοιμάζουν.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης
Ξεκινάει η μέρα με προπόνηση του Παναθηναϊκού στις 11 το πρωί στο Γ. Καλαφάτης. Μετά, στις 14:30, ο Ράφα Μπενίτεθ και ένας παίκτης θα βγουν να μιλήσουν στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου. Η Μπέτις ακολουθεί αργότερα, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και δικό του ποδοσφαιριστή στις 18:15, ενώ η δική τους προπόνηση πιάνει τις 19:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Δελτίο Τύπου από το τριφύλλι
Εκεί που γίνεται πιο ξεκάθαρο είναι στο επίσημο δελτίο. «Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μπέτις την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 19:45 για τη φάση των «16» του UEFA Europa League. Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 11 Μαρτίου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:
Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» στις 11:00.
Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 14:30. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Ράφα Μπενίτεθ και ένας ποδοσφαιριστής μας.
Συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ Μπέτις στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 18:15. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι και ένας ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μπέτις.
Προπόνηση της Ρεάλ Μπέτις στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:00». Ο αγώνας αυτός βάζει φωτιά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, με τον κόσμο να περιμένει μεγάλα πράγματα από Μπενίτεθ.