Η ήττα του Πανσερραϊκού με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο σπίτι τους χθες βράδυ έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για την παραμονή στην Stoiximan Super League. Ήταν η 23η αγωνιστική και η ομάδα του Χεράρ Σαραγόσα πάλεψε, αλλά δεν άντεξε στους Πειραιώτες. Παρά το σκορ, ο Ισπανός προπονητής βγήκε αισιόδοξος μετά το ματς.
Ο αγώνας και η αντίδραση της ομάδας
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού έβγαλαν πάθος στο γήπεδο, κόντρα στους πρωταθλητές. Ο Σαραγόσα είδε καλή εικόνα από την ομάδα του, παρόλο που χάσανε. Αυτό το επίπεδο αγώνα κρατάει ελπίδες για το τέλος.
Τι είπε ο προπονητής για τον στόχο
Ο Χεράρ Σαραγόσα μίλησε ανοιχτά για το πώς βλέπει τα πράγματα. «Το επίπεδο παιχνιδιού που δείξαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο είναι αυτό που δείχνουμε από τον Ιανουάριο και αυτό είναι το επίπεδο που θα μας οδηγήσει να κατακτήσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει.» Επέμεινε ότι οι βαθμοί από αγώνες εκτός Big 4, που είναι επτά, δείχνουν πρόοδο.
Συνέχισε λέγοντας: «Μόνοι οι βαθμοί που έχουμε, εκτός από τους αγώνες με τους Big4, είναι επτά βαθμοί κάτι το οποίο θεωρώ πολύ καλό και είναι κάτι που θα μας οδηγήσει να κατακτήσουμε τον στόχο μας». Η ομάδα χρειάζεται τέτοια νοοτροπία για να μείνει στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς εύκολα στο τέλος.