Ο Δημήτρης Ρέτσος σχολιάζει την ήττα: «Ζητήσαμε το θαύμα, αλλά δώσαμε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση»

Ο Δημήτρης Ρέτσος σχολιάζει την ήττα: «Ζητήσαμε το θαύμα, αλλά δώσαμε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση»

Ο Πάναγιώτης Ρέτσος μίλησε ανοιχτά για το ματς του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν, που έληξε ισόπαλο 0-0. Η ομάδα πάλεψε σκληρά, αλλά δεν βγήκε το θαύμα που ήθελαν. Τώρα, όλοι οι παίκτες κοιτάνε μπροστά, στο πρωτάθλημα.

Πάλη μέχρι τέλους στη Γερμανία

Έπειτα από εκείνο το παιχνίδι, ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων εξήρε την προσπάθεια όλων. «Είχαμε απαιτήσεις, θέλαμε να το παλέψουμε, να κάνουμε ένα θαύμα, να ξανακάνουμε αυτό που είχαμε κάνει πριν δύο χρόνια, αλλά ξέραμε ότι είναι ένα επίπεδο παραπάνω. Όλη η ομάδα πάλεψε, ξέραμε ότι αν βάζαμε ένα γκολ θα είχαμε ελπίδες, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πλέον εστιάζουμε 100% στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι η Λεβερκούζεν είναι πολύ καλή ομάδα, δείξαμε αξιοπρεπέστατο πρόσωπο, είδαμε ότι έμειναν πίσω. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός στόχος. Στον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε, ειδικά στα ντέρμπι, αλλά θέλουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το πρωτάθλημα. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το αξίζουμε», είπε ο Ρέτσος. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, ακόμα κι αν η Λεβερκούζεν παίζει σε άλλο επίπεδο.

Εστίαση στο εθνικό πρωτάθλημα

Δύο χρόνια πριν, ο Ολυμπιακός είχε πετύχει κάτι μεγάλο, αλλά αυτή τη φορά δεν έγινε. Ο Ρέτσος θύμισε πόσο κοντά έφτασαν, με ένα γκολ να αλλάζει τα πάντα. Ο κόσμος μένει δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα.

Στον τελευταίο καιρό, τα ντέρμπι δεν πήγαν όπως ήθελαν. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και μπορεί να τα καταφέρει. Το πρωτάθλημα γίνεται τώρα ο μοναδικός στόχος, με όλες τις δυνάμεις εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ