Γεύμα του Γκαγκάτση με Τσέφεριν, Θεοδωρίδη και στελέχη της UEFA

Γεύμα του Γκαγκάτση με Τσέφεριν, Θεοδωρίδη και στελέχη της UEFA

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, πρόεδρος της UEFA, ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη και άλλους παράγοντες της ομοσπονδίας. Χθες βρέθηκαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και είδαν το ματς Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν. Σήμερα κατέβηκαν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν παρών στο ΠΑΟΚ-Θέλτα στην Τούμπα.

Κύριος λόγος της επίσκεψης είναι να τιμήσουν τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Ρουμανία πριν λίγες εβδομάδες. Η UEFA θέλει να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς την ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια.

Γεύμα από Γκαγκάτση πριν το παιχνίδι

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, πρόεδρος της ΕΠΟ, κάλεσε τον Τσέφεριν και την παρέα του σε γεύμα στη Θεσσαλονίκη νωρίς σήμερα. Έτσι, πριν κατευθυνθούν προς την Τούμπα, κάθισαν όλοι μαζί για να μιλήσουν και να φάνε. Η κίνηση αυτή δείχνει τις καλές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και UEFA.

Η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση για το γεύμα αυτό.

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, παρέθεσε γεύμα στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, στον ΓΓ Θεόδωρο Θεοδωριδη, στον δ.ντή Ομοσπονδιών Ζόραν Λάκοβιτς και ανώτατα στελέχη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, τους κ Γεωργίου, Καμπάνια».

Συλλυπητήρια για το δυστύχημα

Το δυστύχημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ συνέβη κατά την επιστροφή τους από αγώνα στην Ευρώπη. Επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους, και η είδηση συγκλόνισε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Η παρουσία του Τσέφεριν στο γήπεδο θα είναι μια μεγάλη παρηγοριά για τις οικογένειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ