Η Λάτσιο πήρε ενίσχυση στην επίθεση με την απόκτηση του Ντανιέλ Μαλντίνι. Ο 24χρονος Ιταλός επιθετικός έρχεται δανεικός από την Αταλάντα μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική να μείνει μόνιμα. Γιος του θρύλου της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, ο Ντανιέλ ψάχνει νέα ευκαιρία στην καριέρα του.
Συμφωνία με δανεισμό και ρήτρα αγοράς
Οι δύο ομάδες τα βρήκαν γρήγορα στα οικονομικά. Η Λάτσιο πληρώνει 1 εκατομμύριο ευρώ για το δανεικό, ενώ αν θέλει να τον κρατήσει, δίνει 14 εκατομμύρια. Η Αταλάντα είχε δώσει 13 εκατομμύρια πέρυσι στη Μόντσα για να τον πάρει, αλλά ο Μαλντίνι δεν βρήκε πολλά λεπτά φέτος – μόλις 11 ματς και μία ασίστ.
Ήδη έκανε 6 εμφανίσεις με την εθνική Ιταλίας.
Ιατρικές εξετάσεις και έγκριση
Τα χαρτιά ανταλλάσσονται σύντομα, και μετά ακολουθούν οι ιατρικές. Ο Μαλντίνι είπε ναι χθες βράδυ στη Λάτσιο. Στην Ιταλία, τέτοια μεταγραφές γίνονται συχνά τον Γενάρη για να δώσουν ώθηση στις ομάδες.
?????? Lazio and Atalanta seal deal for Daniel Maldini on initial loan with €14m buy option clause.
Medical tests next as soon as documents are exchanged and approved, Maldini said yes to Lazio last night.
Here we go. ? pic.twitter.com/kgu3u84WbN
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 26, 2026