Πελεκίδης: Διαχειριστήκαμε την πίεση της Μαδέιρα και πετύχαμε ιστορική πρόκριση

Πελεκίδης: Διαχειριστήκαμε την πίεση της Μαδέιρα και πετύχαμε ιστορική πρόκριση

Ο Δημήτρης Χασεκίδης μίλησε για τα δύο ματς του ΠΑΟΚ με τη Μαδέιρα, που έβγαλαν ωραίο ποδόσφαιρο. Οι γυναίκες της ομάδας έπαιξαν έξυπνα στο δεύτερο παιχνίδι, κρατώντας τον ρυθμό τους και αντέχοντας την πίεση. Αυτή η πρόκριση μπαίνει στην ιστορία, είναι η δεύτερη τέτοια για τον σύλλογο.

Δύο ματς με νίκη και στρατηγική

Ήρθαν οι παίκτριες εδώ ξέροντας τι θα γίνει. Η Μαδέιρα πίεσε από την αρχή, αλλά ο ΠΑΟΚ κράτησε το σκορ χαμηλά. «Καταρχάς, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν δύο πολύ όμορφα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι πετύχαμε μια ευρεία νίκη στο πρώτο ματς. Εδώ ήρθαμε με στόχο να διαχειριστούμε τον ρυθμό, καθώς γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Μαδέιρα θα μας πιέσει.»

Θέλησαν να παίξουν αργά, να μην ανοίξουν το ματς. Και το πέτυχαν. «Θέλαμε να παίξουμε σε χαμηλό τέμπο, ώστε να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά, όπως κι έγινε. Πρόκειται για μια τεράστια πρόκριση για την ομάδα, τη δεύτερη στην ιστορία της. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την προσπάθεια και την παρουσία τους.»

Κλήρωση και όνειρα ημιτελικών

Τώρα όλοι περιμένουν την κλήρωση της Τρίτης. Ο Χασεκίδης βλέπει μπροστά, μιλάει για σκληρή δουλειά. «Περιμένουμε με ανυπομονησία την κλήρωση της Τρίτης γιατί πιστεύουμε πως τα καλύτερα έρχονται. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ημιτελικά, κάτι που θα αποτελέσει ιστορικό επίτευγμα για την ομάδα μας».

Στον ΠΑΟΚ, τέτοια βήματα δεν έρχονται κάθε μέρα. Η ομάδα χτίζει κάτι μεγάλο εδώ και χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ