Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πιθανότατα θα αναβάλει τους δύο επόμενους αγώνες της με Ζαφειράκη Νάουσας και Κιλκίς. Οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι, ειδικά χωρίς τον Ντένις Μπάρος, που λείπει με την εθνική Βραζιλίας στο Παναμερικανικό Κύπελλο. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Ολυμπιακός πρόσφατα.
Αναβολές και Απουσίες στην ΑΕΚ
Με τον Μπάρο μακριά, η ΑΕΚ χάνει δύναμη στο ρόστερ. Η αναβολή κόντρα στον Ζαφειράκη φαίνεται σίγουρη. Οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται να το κάνουν επίσημο σύντομα.
Επειδή ο Βραζιλιάνος παίκτης έρχεται τώρα στην ομάδα, η απουσία του χτυπάει άσχημα. Η ΑΕΚ θέλει να αποφύγει ρίσκο σε τέτοια ματς. Πέρσι, η ομάδα έφτασε τελικό στο EHF European Cup, θυμάστε;
Αλλαγές στο Ρόστερ και Οικονομικά Προβλήματα
Πέρα από αγώνες, η ομάδα βλέπει μεγάλες αλλαγές. Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται, με δύο βασικούς τερματοφύλακες να φεύγουν: ο Γάλλος Γιαν Ζεντί πηγαίνει στον Δούκα, και ο Ισραηλινός Νταν Τέπερ επίσης έξω. Ο αριστερός εξτρέμ Βίκτωρ Βλαστός γυρίζει στη Δανία.
Η συνεργασία με τον προπονητή Ρουί Σίλβα τελείωσε κοινή συναινέσει στις 9 Ιανουαρίου. Τώρα, η ΑΕΚ ψάχνει νέους παίκτες για να γεμίσει τα κενά. Μέσα σε όλα αυτά, οι οικονομικές οφειλές προς τους παίκτες μαζεύτηκαν χρόνια τώρα και φέρνουν μπελάδες.
Η ομάδα δυσκολεύεται να προχωρήσει. Κάποιοι λένε ότι οι οφειλές δημιουργούν αδιέξοδο. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για νέες προσθήκες, αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά.