Ο Νίκος Μπουντούρης ανέλαβε θέση γενικού διευθυντή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μίλησε ανοιχτά για την επιστροφή του στον σύλλογο που αγάπησε από μικρός. Ξεκίνησε την καριέρα του εκεί, πέρασε εννιά χρόνια ως παίκτης και τώρα βλέπει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Με χαρά δέχτηκε την πρόταση και νιώθει διπλά ικανοποιημένος που θα δουλέψει ξανά δίπλα στον Θανάση Βεζυρτζή.
Η δήλωση του Νίκου Μπουντούρη έπεσε στην ιστοσελίδα της ομάδας. «Μου έγινε μία τιμητική πρόταση από την ομάδα, την οποία και αποδέχτηκα με χαρά. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι και πάλι εδώ, στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα σε πολύ μικρή ηλικία.
Παρά το γεγονός ότι συνέχισα και σε άλλες ομάδες την επαγγελματική μου πορεία, αυτά τα εννιά χρόνια που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ, ήταν τα πιο σημαντικά για μένα και έχουν μείνει βαθιά χαραγμένα μέσα μου.
Είμαι διπλά χαρούμενος που είμαι ξανά δίπλα στον κ.Βεζυρτζή, έναν άνθρωπο που λειτουργεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι για μένα, πρότυπο επαγγελματικότητας και συμπεριφοράς.»
Η πρωτοφανής αλλαγή με τον Μυστακίδη στην ηγεσία
Μιλώντας για το μέλλον, ο Μπουντούρης έβαλε ΠΑΟΚ στο κέντρο συζήτησης. Βλέπει μια νέα εποχή που φέρνει ο Ιβάν Σαββίδης με φίλο του, τον Μυστακίδη, άνθρωπο με μεγάλο οικονομικό βάρος και αληθινή αγάπη για τον Δικέφαλο. Πρώτη φορά βλέπει κάποιον σαν αυτόν να μπαίνει και να αλλάζει τα παλιά δεδομένα.
«Υπάρχει μία νέα κατάσταση πλέον στον ΠΑΟΚ, την οποία θα την χαρακτήριζα πρωτοφανή. Σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στο χώρο, είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος του οικονομικού βεληνεκούς και της ισχύος του κ.Μυστακίδη, με ήθος και με αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έρχεται και θέλει να αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια.
Εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παίρνουμε τη σκυτάλη από κάποιους ανθρώπους που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά και όσο πιο ψηλά γίνεται.
Η ομάδα ήδη λειτουργεί, για αυτό και χρειάζεται σεβασμός στην προσπάθεια που κάνουν οι προπονητές, οι παίκτες και όλοι οι άνθρωποι που είναι εδώ.
Ταυτόχρονα όμως θέλουμε να αναβαθμίσουμε τις καθημερινές συνήθειες και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ώστε όλοι να κατανοήσουν πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει πολλά βήματα μπροστά.» Ο Μπουντούρης θυμήθηκε πώς ο ΠΑΟΚ έγινε γνωστός παγκοσμίως στα χρόνια του ως παίκτης – εκείνη την εικόνα θέλει να ξαναχτίσει η ομάδα.
Σταθερά βήματα για μεγάλα όνειρα
Καταλαβαίνει την αγωνία των φιλάθλων. Είναι και ο ίδιος μέρος αυτού του κόσμου που ονειρεύεται πρωταγωνισμό στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θα προχωρήσουν βήμα βήμα, με σεβασμό σε όλους όσοι δουλεύουν εκεί.
«Καταλαβαίνω την αγωνία και την επιθυμία του κόσμου, γιατί και εμείς μέρος αυτού του κόσμου είμαστε και θέλουμε να δούμε και πάλι την ομάδα να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα το κάνουμε με σταθερά βήματα.
Στα χρόνια που αγωνιζόμουν στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ έγινε γνωστός παγκοσμίως και αυτήν ακριβώς την απήχηση θέλουμε να έχει και τώρα.
Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται όλους μαζί σε αυτή την προσπάθεια.
Λένε ότι ο σεβασμός εμπνέεται, ο ΠΑΟΚ όμως, στη νέα εποχή που ξεκίνησε, απαιτεί τον σεβασμό από όλους, σε όλα τα επίπεδα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη γιατί του αξίζει».