Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Αλλαγή ώρας και γηπέδου στον τελικό του Λιγκ Καπ βόλεϊ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Αλλαγή ώρας και γηπέδου στον τελικό του Λιγκ Καπ βόλεϊ

Η ΕΣΑΠ αποφάσισε να αλλάξει τόπο για τον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο αγώνας πλέον παίζεται στο γυμναστήριο Σοφία Μπεφόν στο Παλαιό Φάληρο αντί για το Ανδρέας Βαρίκας στη Νέα Σμύρνη. Η ώρα ξεκινάει νωρίτερα, στις 16:45 την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, και η ΕΡΤ-2 Σπορ τον δείχνει ζωντανά.

Νέος χώρος για τον τελικό

Ο αγώνας μεταφέρεται λόγω αποφάσεων της ΕΣΑΠ. «Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως ο τελικός του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Σοφία Μπεφόν του Παλαιού Φαλήρου και όχι στο γυμναστήριο Ανδρέας Βαρίκας της Νέας Σμύρνης την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 16:45 και θα μεταδοθεί απ΄ευθείας από την ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ».

Ώρα που αλλάζει για λόγους μετάδοσης

Ξεκινάει δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα ο 15ος τελικός. Αυτό έγινε μετά από αίτημα της ΕΡΤ. «Δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα θα αρχίσει ο 15ος τελικός του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ. Το εναρκτήριο σερβίς θα γίνει στις 16:45 αντί στις 17:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο μετά από σχετικό αίτημα της ΕΡΤ για το ΕΡΤ Σπορτ που θα το μεταδώσει απευθείας».

Οι ομάδες ετοιμάζονται για αυτόν τον σημαντικό αγώνα που κρίνει τον τίτλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ