Η ΑΕΚ πήρε ανάσα με τα νέα για τον Πέτρο Μάνταλο, που δεν θα μείνει εκτός για πολύ. Ο Μάρκο Νίκολιτς είδε τον αρχηγό να φεύγει νωρίς από το γήπεδο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι γιατροί βρήκαν απλά μια διάταση στον ορθό μηριαίο του δεξιού ποδιού. Καλό για την ομάδα, που χρειάζεται τέτοια boost τώρα στα playoffs.
Αλλαγή στο ημίχρονο και πτώση ρυθμού
Στο ματς της Λεωφόρου που κέρδισε η ΑΕΚ 3-2, ο Μάνταλος βγήκε αλλαγή μόλις στο ημίχρονο και αυτό φάνηκε αμέσως. Χωρίς αυτόν, η ομάδα έχασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, έμοιαζε να ψάχνει ισορροπία. Ο 34χρονος διεθνής έχει δώσει τα ρέστα του φέτος, γίνεται ο πυλώνας στην ενδεκάδα του Νίκολιτς.
Απουσία από ΟΦΗ, ελπίδα για Ατρόμητο
Δεν παίζει σίγουρα με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο στις 3 Δεκεμβρίου, ο Μάνταλος. Θα δούμε αν προλαβαίνει τον Ατρόμητο στις 7 του μήνα, στη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ΑΕΚ θέλει πίσω γρήγορα τον ηγέτη της, ειδικά μετά από τέτοια ντέρμπι.