Βόλος: Καμία θέση για οπαδούς Λεβαδειακού στο Πανθεσσαλικό – Επιβεβαιώθηκε η απουσία εισιτηρίων

Βόλος: Καμία θέση για οπαδούς Λεβαδειακού στο Πανθεσσαλικό – Επιβεβαιώθηκε η απουσία εισιτηρίων

Ο Λεβαδειακός ψάχνει νέα επιτυχία στη Stoiximan Super League μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Η ομάδα από τη Βοιωτία κατευθύνεται στον Βόλο για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, που διοικεί ο Χουάν Φεράντο, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην 11η αγωνιστική. Δεν θα δουν όμως οι φίλαθλοι του Λεβαδειακού το ματς από κοντά εκεί.

Ταξίδι στον Βόλο χωρίς γήπεδο φιλάθλων

Η ΠΑΕ Βόλος έκλεισε την πόρτα στους οπαδούς του Λεβαδειακού, αρνούμενη να βγάλει εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα γίνονται συνήθως στα γήπεδα, όπου οι εκδρομές οπαδών δίνουν χρώμα στους αγώνες. Οι άνθρωποι του Νίκου Παπαδόπουλου νιώθουν άβολα με αυτή την επιλογή, ιδίως όταν θυμούνται πώς γέμισαν οι εξέδρες του Πανθεσσαλικού από φιλάθλους άλλων ομάδων παλιότερα, παίρνοντας αρκετά εισιτήρια.

Η αντίδραση και η προετοιμασία

Μέσα στην ομάδα μιλάνε για το ηθικό που χτυπάει κόκκινο, αλλά εστιάζουν στο παιχνίδι. Ο προπονητής έχει δουλέψει πάνω σε τακτικές για να αντιμετωπίσουν τη φόρμα του Βόλου. Σε τέτοια ματς, η απουσία φιλάθλων μπορεί να γίνει πρόβλημα, αλλά ο Λεβαδειακός βλέπει μπροστά για να πάρει βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ