Ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι για τη νίκη

Ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι για τη νίκη

Με φόντο το Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Champions League πόλο, διψασμένος για τη νίκη.

Πόλο Champions League: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι απέναντι στη Νόβι Μπέογκραντ

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει απόψε (23/4, 21:00) τη Νόβι Μπέογκραντ σε εκτός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προημιτελικών του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη Σερβία με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, επιδιώκοντας να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Κώστας Κάκαρης: “Θα παλέψουμε μέχρι τέλους”

Ο Κώστας Κάκαρης, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Νόβι Μπέογκραντ, τόνισε τη δυσκολία της κατάστασης, αλλά και την αποφασιστικότητα της ομάδας να διεκδικήσει τη νίκη και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα πρόκρισης:

«Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς στην Ευρώπη και οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος μας. Ωστόσο, ταξιδέψαμε στο Βελιγράδι με μοναδικό στόχο τη νίκη. Θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να παλέψουμε για κάθε πιθανότητα που μας απομένει για την πρόκριση στο Final-4 του Champions League πόλο.»

Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να αποδείξει την αξία του απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα όπως η Νόβι Μπέογκραντ. Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι σαφής: να επιστρέψει στην Ελλάδα με το πολυπόθητο διπλό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ