Δούκας: «Αισιοδοξία για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων μέχρι το 2026»

Δούκας: «Αισιοδοξία για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων μέχρι το 2026»

Εδραιώνεται η πεποίθηση ότι το μέλλον του Παναθηναϊκού εισέρχεται σε μια νέα εποχή, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να δηλώνει την αισιοδοξία του για την κατασκευή ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό. Ο δήμαρχος, λίγο μετά την έναρξη των έργων θεμελίωσης, ανέφερε: «Επί του παρόντος εργάζονται περίπου 20 μηχανήματα. Η θεμελίωση προχωρά με γοργούς ρυθμούς και έχει αρχίσει η πασαλοποίηση στο νοτιοανατολικό άκρο του γηπέδου, ενώ ήδη ξεκίνησε και η προετοιμασία για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη».

Ο Χάρης Δούκας σημείωσε ότι το νέο γήπεδο και οι αναγκαίες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη θα παραδοθούν ταυτόχρονα, όπως προβλέπει το προεδρικό διάταγμα, μέχρι το τέλος του 2026. «Βλέπουμε μεγάλη ένταση στις εργασίες και θα επιταχύνουμε ακόμη περισσότερο την πρόοδο», προσέθεσε στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Επιπλέον, επεσήμανε την ολοκλήρωση των συμφωνιών μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων. «Έχουμε ήδη προχωρήσει σε συμπληρωματικά έργα υποδομής, όπως βελτίωση δρόμων και δίκτυα αποστράγγισης. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, καθώς η κατάσταση πριν από ενός έτους ήταν τελείως διαφορετική, γεμάτη μπάζα και σκουπίδια», υπογράμμισε ο δήμαρχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ