Επιστροφή της Τορνάρου στον Ολυμπιακό

Επιστροφή της Τορνάρου στον Ολυμπιακό

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ενισχύεται με την επιστροφή της Σοφίας Τορνάρου.

Η Ελληνίδα αμυντικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από έναν χρόνο στον Εθνικό.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την επιστροφή της Σοφίας Τορνάρου. Η νεαρή αθλήτρια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επιστρέφει στην ομάδα πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Σοφία Τορνάρου φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Κατά την τριετία 2020-23, η 20χρονη αμυντικός κατέκτησε 10 τρόπαια με τον Ολυμπιακό, μεταξύ αυτών δύο Champions League και δύο LEN Super Cup.

Η ίδια την περασμένη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στον Εθνικό και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Με το γαλανόλευκο σκουφάκι, η Σοφία Τορνάρου έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, δύο ασημένια Παγκόσμια μετάλλια, με την Εθνική Νεανίδων και την Εθνική Νέων Γυναικών.

Η δήλωση της Σοφίας Τορνάρου: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τους προπονητές και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Είναι μεγάλη πρόκληση να είμαι μέλος της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα και να συνεισφέρω στην επίτευξη των στόχων της.

Πρώτα απ’ όλα εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα αναβαθμίσει τον αθλητισμό μας».

Προηγούμενες ομάδες:

2023-24 Εθνικός

2020-23 Ολυμπιακός

2019-20 Νηρέας Χαλανδρίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ